Malimo - norsk undervisningsmateriell

 (1,879)
Norway - Sogn og Fjordane - Leirvik i Sogn
Malimo - norsk undervisningsmateriell
5.0
1,523 votes
Finn materiellet her!
 
FREE Download
Assess the general quality of my work with this free download
clear search
Leader Board Superb
My Products
sort by:
Best Sellers
view:
By Malimo - norsk undervisningsmateriell
Formålet med “Vi sorterer”-serien er å gi elevene trening i grunnleggende norsk. Oppgavene i serien er direkte knyttet til kompetansemål i norsk etter 2.trinn. Serien dekker en rekke ulike tema hentet fra norskfaget, samt ulike kulturelle tema.
Subjects:
World Language, Other (World Language)
Grades:
Kindergarten, 1st, 2nd, Homeschool
Types:
Activities, Fun Stuff, Printables
FREE
5
Digital Download PDF (2.63 MB)
By Malimo - norsk undervisningsmateriell
Snømann-oppgavene finnes på bokmål, nynorsk og engelsk i samme nedlasting. Nivåmessig vil oppgavene plassere seg omtrent midt på barnetrinnet, selvfølgelig avhengig av elevene. Last ned, skriv ut og se om det er noe for dine elever! Oppgavetypene
Subjects:
Numbers, Other (World Language)
Grades:
2nd, 3rd, 4th
Types:
Worksheets, Activities, Printables
FREE
1
Digital Download PDF (1.39 MB)
By Malimo - norsk undervisningsmateriell
Formålet med «Jul og høytid ulike land» å lære om likheter og ulikheter mellom den kjente julefeiringen i Norge, og ulike varianter rundt omkring i verden. I serien finnes også feiringene av kinesisk nyttår og indisk lysfest. Det går også an å
Subjects:
Other (World Language), Christmas/ Chanukah/ Kwanzaa, The New Year
Grades:
2nd, 3rd, 4th, Homeschool
Types:
Activities, Printables, Cultural Activities
FREE
2
Digital Download ZIP (5.24 MB)
By Malimo - norsk undervisningsmateriell
Mattecup kan spilles elektronisk på elektronisk tavle eller med lerret/PC. Spillet er utrolig artig, og elevene storkoser seg! Spill gjerne spillet flere ganger etterhvert som elevene utvikler ferdighetene i emnet! Kort fortalt: → Del inn i to lag.
Subjects:
Specialty, Other (Specialty)
Grades:
1st, 2nd, 3rd, 4th
Types:
Activities, Fun Stuff, Games
FREE
Digital Download ZIP (9.19 MB)
By Malimo - norsk undervisningsmateriell
Jeg har flyttet alt av materiell over til hjemmesiden. Finn fremgangsmåte for å flytte over materiellet du har kjøpt tidligere i denne nedlastingen - samt en liten rabattkode som takk for følget!
Subjects:
Other (World Language)
Grades:
Not Grade Specific
Types:
Fun Stuff
FREE
Digital Download PDF (0.36 MB)
By Malimo - norsk undervisningsmateriell
Formålet med “Vi utforsker…”-serien er at du som lærer skal kunne tilby elevene et rammeverk for å utforske et emne nærmere. Oppleggene kan skrives ut i A3-format og brukes som veggavis/plakat i et prosjektarbeid, eller de kan skrives ut i A4-format
Subjects:
Ancient History, European History, Other (World Language)
Grades:
3rd, 4th, 5th, 6th
Types:
Activities, Printables, Cultural Activities
FREE
Digital Download ZIP (15.96 MB)
showing 1-6 of 6
Ask Malimo - norsk undervisningsmateriell a question. They will receive an automated email and will return to answer you as soon as possible. Please Login to ask your question.
TEACHING EXPERIENCE

Jeg underviser på en barne- og ungdomsskole, både på småtrinnet, mellomtrinnet og ungdomstrinnet. Fagområdene mine er engelsk, norsk, samfunnsfag og matematikk.

MY TEACHING STYLE

Min undervisningsstil handler mye om å sette fokuset på elevene. Jeg tror at man må være aktiv for å lære. Tenk, spør, snakk, diskuter, prøv og undersøk! Jeg tror også på et klasseromsmiljø fylt av positivitet, støtte, kreativitet, mangfold og respekt.

HONORS/AWARDS/SHINING TEACHER MOMENT

Nå har jo ikke vi et system for priser og lignende i den norske skolen .. men jeg føler at annerkjennelsen kommer fra elevene og foreldrene deres, samt gode kollega og ledelse!

MY OWN EDUCATIONAL HISTORY

Jeg har studert ved Høgskolen i Bergen, der jeg fullførte Grunnskolelærerutdanning 1-7. Bacheloroppgaven min var knyttet til vurdering for læring. Jeg er for tiden i permisjon fra et over halvgått masterstudie - Master i Undervisningsvitenskap - der jeg ser nærmere på vurderingskulturen i norsk skole og konsekvensene den har/kan ha for elevene.

ADDITIONAL BIOGRAPHICAL INFORMATION

Jeg er 32 år, og bor sammen med min fantastiske samboer Jørgen - og vår første sønn, Vetle (født mars 2016). Vi bor i et hvitt hus ved Sognefjorden, og trives godt med det! Hvis du ønsker å kontakte meg nås jeg enkelt på maren@malimo.no :)

Teachers Pay Teachers is an online marketplace where teachers buy and sell original educational materials.

Learn More

Keep in Touch!

Sign Up